Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LUXURY - Pocket Spring MATRAC (180 x 200 cm)

Méret
1.018.238 Ft
Menny.:db

Mérete: 180 x 200 cm

Cikkszám: BH00019-180
Várható szállítás: 2024. május 21.

Leírás

A zsebrugó-rendszert az összefüggő zsebekben elhelyezett egyes rugók kombinálásával állítják elő. Ennek köszönhetően zavartalanul aludhat partnere sorától függetlenül.

A zsebmag 16 cm-es magassága lehetővé teszi a lehető legjobb beállítást a test anatómiai felépítéséhez. A 7 anatómiai zónára, azaz 7 különböző keménységi szintre osztott szerkezet hozzájárul ahhoz, hogy a luxusmatrac alkalmazkodjon az Ön testéhez, ezáltal segít fenntartani a normál vérnyomást és csökkenti az alvás közbeni fordulatok számát.

A teveszőr kiváló választás, mint az egyik legjobb hőmérséklet-szabályozó, mivel a tevék olyan helyeken élnek, ahol nappal rendkívül magas, éjszaka pedig nagyon alacsony a hőmérséklet. A luxusmatrac egy hozzáadott matracbetéttel van kialakítva, amely rögzítve van a nagyobb kényelem és kényelem érdekében. A matracban található teve szálak a hőmérséklet szabályozására, valamint a nedvesség szabályozására szolgálnak alvás közben.

A generációk óta gyártott matrachuzat fő alkotóeleme a leghosszabb természetes szőr, a lószőr a farokból és a sörényből. Lószőrt adunk egy matrachoz, mintha kétmillió plusz rugót adnánk neki: egy jó éjszakai alvás után a haj visszapattan eredeti helyzetébe, a matrac pedig visszanyeri eredeti formáját.

 

Matrac magasság: 37 cm

Keménységi fok: Közepes / puha

Anyagok: Kaktusz, HR hab, bélés, Hiper Soft hab, ferde tollhab, gyapjú töltet, lószőr, teveszőr, viszkóz szövet

Mag: Zsebmag, 7 anatómiai zóna

Ortopédiai: Igen

Hőszabályozás: Igen

Garancia: 5 év