Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

OLIVIO- Faom MATRAC (180 x 200 cm)

Méret
429.776 Ft
Menny.:db

Az Olivio matrac anyagát a visco-t a NASA fejlesztette ki az űrhajósok számára. A viszkoelasztikus anyag nyílt cellás technológia, lélegzővé teszi az anyagot. Ezt a testhőre és a nyomásra érzékeny anyagot matracokban és gyógyászati termékekben is használják. Az anyag, amelyből a HR hab készül, optimális alvási feltételeket biztosít, mivel lehetővé teszi a levegő áramlását 7 zónában, és ezzel megakadályozza a hőt és a nedvesség jelenlétét. A cipzáras huzat mosható.

Cikkszám: BH00022-180
Várható szállítás: 2024. augusztus 23.

Leírás

Olivio

Az olívaolajos szövet antibakteriális védelmet nyújt, valamint az olívaolaj minden egyéb előnyét, amely évszázadok óta a bőr áldásaként ismert. Az olívaolaj savassága összeegyeztethető bőrünk savasságával. Ezért ez az ősi felfedezés ideális a bőrápoláshoz, selymes tapintásúvá varázsolja, és megvédi az öregedést okozó szabad gyököktől.

A Visco anyagot eredetileg a NASA fejlesztette ki az űrhajósok igényeire. Ez a rendkívül rugalmas anyag a nyitott cellás technológia alkalmazásának terméke, amely lehetővé teszi a matrac lélegzését. Emiatt érzékeny a testhőre és nyomásra, így ideális matracokhoz és gyógyászati ​​termékekhez.

Az Ólivio matracok az emberi test körvonalai szerint formálódnak és maximalizálják az alvás minőségét. A nyitott cellás szerkezetnek és a memóriahabnak köszönhetően az Olivio matracok új alvási élményt garantálnak.

Az anyag, amelyből a HR memóriahab készült, optimális alvási körülményeket biztosít, mert 7 zónában lehetővé teszi a levegő keringését, és így megakadályozza a hő és a nedvesség fellépését.

A külső huzat cipzáras, levehető és mosható. 

Matrac magasság: 28 cm
Keménységi fok: Mac
Anyagok: HR szivacs, memóriahab, bélés, szilikon fehér-puha gyapjú, antibakteriális anyag, cipzár