Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Családi vállalkozásként jöttünk létre, melynek fő profilja bútorok internetes kereskedelme. Célunk, hogy minőségi bútorokat, elérhető áron, minél szélesebb rétegek számára elérhetővé tegyük. Nálunk az ügyfél elégedettsége a legfontosabb, lelkiismeretesen végezzük munkánkat és próbálunk minden igényt kielégíteni.

Több, mint 25 éves bútor gyártás  tapasztalattal nálunk elengedhetetlen, hogy precíz munkával készült bútorokat kínáljunk. Olyan gyártók termékeit kívánjuk értékesíteni, akik maguk is ezt az elvet vallják. Magyarország legnagyobb bútorgyártó cégeivel állunk kapcsolatban.  Akik folyamatosan fejlesztenek, a régi jól beváltak mellé mindig igyekeznek a legújabb trendeknek megfelelő bútorokat kitalálni!

Minőségi bútorainkat versenyképes áron biztosítjuk. Nem kell hónapokat várni a kiszállításra, hanem igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül kiszállítani saját futárszolgálatunkkal. A garancia kezelése nálunk nem csak papíron létezik, minden problémát megoldunk! Mindig elérhetőek vagyunk telefonon, e-mailen,  vagy messenger chat-en és készek vagyunk megválaszolni a kérdéseket! 

Emellett tapasztalatunk van kereskedelmi képviselet terén is, ahol megtapasztalhattuk, hogy mennyire fontos a személyes kapcsolat, ezért törekszünk arra, hogy a lehető legtöbb platformon legyünk elérhetőek és igyekszünk rendszeresen képeket, videókat osztani a termékeinkről, illetve nem utolsó sorban magunkról. Szeretnénk, hogy bízzanak bennünk, mert minden erőnkkel azok vagyunk, hogy minden igényt kielégítsünk és elégedett vásárlóink legyenek.