Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VISCOLINE - Pocket Spring MATRAC (180 x 200 cm)

Méret
465.480 Ft
Menny.:db

A Visco Line matrac anyagát a visco-t a NASA fejlesztette ki az űrhajósok számára. A viszkoelasztikus anyag nyílt cellás technológia, lélegzővé teszi az anyagot. Ezt a testhőre és a nyomásra érzékeny anyagot matracokban és gyógyászati termékekben is használják. Az anyag, amelyből a HR hab készül, optimális alvási feltételeket biztosít, mivel lehetővé teszi a légkör áramlását 7 zónában, és ezzel megakadályozza a hőt és a nedvességet. A beépített zsákrugóknak köszönhetően nem érzékeli partnere mozgását az ágyban. A matrac 7 anatómiai zónára van osztva, a testet 7 különböző merevséggel támasztja meg. A zónák a fejtől kezdődnek, különböző keresztirányú merevítéssel vannak a matracban. Az anatómia szerint a vállnál, térdnél, bokánál könnyítve van a matrac, míg a csípőnél (itt legnehezebb a csontunk) erősítve van. Ez a kialakítás segít fenntartani a normál vérnyomást és az egyenletes alvást és minimalizálja a nem kívánt mozgásokat.

Cikkszám: BH00016-180
Várható szállítás: 2024. május 21.

Leírás

ViscoLine

A HR memóriahabból és viszkóz anyagból készült intelligens matracok tartást nyújtanak minden testrésznek, és ideális feltételeket teremtenek a minőségi alváshoz.A Visco anyagot eredetileg a NASA fejlesztette ki az űrhajósok igényeire. Ez a rendkívül rugalmas anyag a nyitott cellás technológia alkalmazásának terméke, amely lehetővé teszi a matrac lélegzését. Emiatt érzékeny a testhőre és nyomásra, így ideális matracokhoz és gyógyászati ​​termékekhez. Az emberi test körvonalaihoz alkalmazkodó Visco matracok maximalizálják az alvás minőségét. Nyitott cellás szerkezetének és memóriahabjának köszönhetően a ViscoLine matracok új alvási élményt garantálnak. Győződjön meg arról, hogy a ViscoLine matracok, amelyek ötvözik a technológiát és a hagyományt, tökéletesen megfelelnek Önnek.

A kifinomult elegancia és a klasszikus luxus kombinációja ideális megoldássá teszi a ViscoLine matracot, amely még a legkifinomultabb ízlésűeket is kielégíti.

A zsebmagrendszer egymástól független rugókból áll, amelyek egymáshoz kapcsolódó zsebekben helyezkednek el. Végül megszakítás nélkül aludhat egész éjszaka anélkül, hogy felriadna partnere alvás közbeni mozgása. A szerkezet 7 anatómiai zónára oszlik, azaz. 7 különböző keménységi szint járul hozzá ahhoz, hogy a ViscoLine matrac alkalmazkodjon a test különböző részeihez, és így segítsen fenntartani a normál vérnyomást és a csökkentett fordulatszámot alvás közben. 

Matrac magasság: 32 cm
Keménységi fok: Közepes keménységű 
Anyagok: HR szivacs, memóriahab, bélés, rugalmas memóriahab, szilikon fehér-puha vatta, viszkóz szövet
Mag: Zsebmag, 7 anatómiai zóna
Ortopédiai: Igen
Hőszabályozás: Igen