Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DREAMER - Pocket Spring MATRAC (180 x 200 cm)

Méret
396.716 Ft
Menny.:db

A Dreamer matracba épített zsákrugóknak köszönhetően nem érzékeli partnere mozgását az ágyban. A matrac 5 anatómiai zónára van osztva, a testet 5 különböző merevséggel támasztja meg. A zónák a fejtől kezdődnek, különböző keresztirányú merevítéssel vannak a matracban. Az anatómia szerint a vállnál, térdnél, bokánál könnyítve van a matrac, míg a csípőnél (itt legnehezebb a csontunk) erősítve van. Ez a kialakítás segít fenntartani a normál vérnyommást és az egyenletes alvást.

Cikkszám: BH00015-180
Várható szállítás: 2024. augusztus 23.

Leírás

Dreamer 

A zsebmag-rendszer egymástól független rugókból áll, amelyek összekapcsolt zsebekben helyezkednek el. Végül zavartalanul aludhat anélkül, hogy partnere mozdulataitól felébredne. 

Az, hogy a matrac kellően puha vagy kemény, minden egyes személy személyes felfogása és véleménye. Egy dolog biztos. Minden emberben alvás közben bizonyos pontokon testnyomás jön létre.

Az Almero Mattress ezért fejlesztette ki a Dreamer matracot, amely 5 különböző zónával rendelkezik, különböző keménységű, így a nyomáspontok felszabadulnak, és a gerinc eléri a gerinc nulla természetes helyzetét.

Az antibakteriális szövet ideális hőszabályozást biztosít, míg az anyag szerkezete nem teszi lehetővé különféle mikroorganizmusok létrehozását.

Mindkét oldal használható. 

Matrac magasság: 30 cm
Keménységi fok: Középes keménységű
Anyagok: Kiváló minőségű poliuretán hab, antibakteriális hőtöltés, bélés, rugalmas szivacs, szilikon fehér-puha vatta, stresszmentes szövet
Mag: Zsebmag, 5 anatómiai zóna
Ortopédiai: Igen
Hőszabályozás: Igen