Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DELUX MATRAC (180 x 200 cm)

Méret
257.676 Ft
Menny.:db

A Delux matracok gyapjúból és pamutból készülnek. Támogatják a test minden részét, miközben a levegőkapszulák lehetővé teszik a matrac lélegzését. Ez a termék kétszer annyi rugóval van felszerelve, mint a többi ágy, így nincs szükség sok hab használatára a matrac megerősítéséhez. Ezért a matrac „szabadon” lélegezik. A test súlya egyenletesen oszlik el a matracon és csökken a matrac által, a testre kifejtett nyomás. Minél nagyobb a rugószám a matracban, annál ideálisabb az anatómiai és ortopédiai támogatása a testre. Ezt a matracot hosszú ideig élvezheti.

Cikkszám: BH00007-180
Várható szállítás: 2024. július 16.

Leírás

Delux

A gyapjúból és pamutból készült matracok minden testrésznek támaszt nyújtanak, míg a légszelepek légáteresztővé teszik a matracot, és fokozott légáramlást tesznek lehetővé, ami biztosítja a nyugodt alvást. A gyapjúból és pamutból készült matracok minden testrésznek támaszt nyújtanak, míg a légszelepek légáteresztővé teszik a matracot, és fokozott légáramlást tesznek lehetővé, ami biztosítja a nyugodt alvást.

A Hercules Wire Core System kétszer annyi rugót biztosít, mint a legtöbb matrac. A test súlya egyenletesen oszlik el a matracon, ami csökkenti a matrac által a testre gyakorolt ​​nyomást. A Delux matrac megfelelő alátámasztást nyújt a gerincnek, és lehetővé teszi, hogy a test a természetes pozíciójában maradjon alvás közben. A Delux matrac élettartama hosszabb, mint a legtöbb matracé, a nagyszámú rugónak köszönhetően, amelyek bármilyen testnyomásnak ellenállnak. 

Matrac magasság: 27 cm
Keménységi fok: Szilárd
Anyagok: Kemény töltet, bélés, antibakteriális termofilc, poliuretán hab, szilikon fehér-puha vatta, antibakteriális anyag
Mag: Huzalmag
Ortopédiai: Igen
Hőszabályozás: Igen